„Никога не съм бил в никакви управителни органи или във

...
„Никога не съм бил в никакви управителни органи или във
Коментари Харесай

Бареков на практика се отрече от Цветан Василев

„ Никога не съм бил в никакви управителни органи или във взаимоотношения с членове на такива на КТБ и на надзорните държавни органи - Българска народна банка и КФН...За разлика от доста други политици, няма нито един документ или сведение, което да ме уличава в каквито и да е нерегламентирани връзки с подсъдимия банкер Цветан Василев. " Така Николай Бареков, който е част от делото КТБ, в публично писмо до медиите отговори на обвиняванията, че се е употребил с облаги и финансово финансиране от страна на скандалния банкер Цветан Василев.
Actualno.com напомня, че откакто Специализираната прокуратура разгласява обвинителния акт за делото КТБ, стана ясно, че политическият план на Бареков „ България без цензура “ е финансиран от Василев. В обвиняването е посочено доказателство – документ с щемпел на РЗС (партията на Яне Янев), от който излиза наяве, че месечните финансирания към Бареков са нарастнали от 50 на 100 000 лева през октомври 2013 година Причината: тогава Бареков напуща ТВ7 (която също е посочена като подвластен от банкера проект).
В писмо си до медиите Бареков опровергава тази информация и е безапелационен, че „ в никакъв случай не е получавал „ бонуси, награди или рушвети” в плик или по банков път, измислени от клеветите на Яне Янев и неговия стопанин, нито от КТБ, нито от ТВ7, нито от други, свързани с тях компании ". Той напомня, че е бил шеф на новините на ТВ7 и напълно за малко изпълнителен шеф на малкия екран, за което е получил контрактуваните хонорари и е платил дължимите по това време към страната налози в размер на над 450 000 лева Към писмото си той ползва и двата контракта за ръководство на ТВ7 и Нюз7, както и изискванията на възнаграждение и анулиране.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР