Никога не мога да надговоря устата жена - оплака се

...
Никога не мога да надговоря устата жена - оплака се
Коментари Харесай

Бойко се оплака от Корнелия: Никога не мога да надговоря устата жена!

Никога не мога да надговоря устата жена - оплака се министър председателят Борисов по адрес на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова и последния ѝ коментар във връзка гласуването на глобите против Унгария. Чрез пост в обществена мрежа тя непосредствено съобщи, че Бойко Борисов лъже с изказванието, че Българска социалистическа партия са подкрепили глобите.
 Нинова: Борисов лъже, че евродепутатите на Българска социалистическа партия са подкрепили глобите против Орбан
" ГЕРБ е партия на практическите решения, а не на постовете в обществените мрежи. Тези постове по нощите са ми доста забавни. Защо? Аз приказвам единствено с обстоятелства ", увери Борисов и уточни, че 6 от 6 депутати от ГЕРБ са дали своят вот срещу глобите.

Това доказвало, че ГЕРБ е партия на практическите дейности, " а не на постовете и голите думи и упреци ".

Думите на Нинова пък били " опит да се прикрие същинското решение на социалистите ".

" Ръководителят на госпожа Нинова, с цялото ми почитание към водача на ПЕС, не я послуша или тя не го послуша. Не им се греша в работата и гласоподава за наказването на Унгария, както и нейните депутати в Екологичен потенциал. Това не е ли двоен критерий или двояка позиция “, сподели Борисов, визирайки метода, по който гласоподава Сергей Станишев.

" Понеже са доста устати, аз в никакъв случай мога да надговоря една жена. Дето се вика още не мога да се оженя от тази работа. Трудно е да се оправиш с устата жена и се принуждаваме да повтаряме всеки ден едно и също ", добави Борисов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР