Никога не мога да надговоря устата жена - ГЕРБ е

...
Никога не мога да надговоря устата жена - ГЕРБ е
Коментари Харесай

Борисов призна: Не мога да надговоря Корнелия Нинова!

Никога не мога да надговоря устата жена - ГЕРБ е партия на практическите решения, а не на постовете в обществените мрежи, съобщи министър председателят Бойко Борисов пред кореспонденти в Габрово.

Във връзка с поста на Корнелия Нинова във „ Facebook " от нощес, че министър председателят Бойко Борисов лъже пред всички български жители и че единствено Сергей Станишев от евродепутатите от Българска социалистическа партия е дал своя вот „ за " глобите против Унгария, Борисов съобщи: „ Тези постове по нощите са ми доста забавни. Защо? Аз приказвам единствено с обстоятелства. Първо, на практика само досега гласоподаване, в което и Европейска национална партия и Партията на европейските социалисти, либералите и всички останали трябваше да заявят и обявиха своята позиция по време на гласуването в Европейския парламент. Понеже ГЕРБ е партия на практическите дейности, а не на постовете и голите думи и упреци, 6 от 6-те депутати на ГЕРБ, макар взетото решение на ЕНП и че голямата част от нея за задействането на член 71 против Унгария ", сподели Борисов.

По думите му това изключва, че някой може да го е натискал, натиска или да му е променял решението. „ Огромна нелепост, тъй като никой не си го е разрешил ", сподели още Борисов. По думите му всичко друго е голословие, нападки и неистини. „ Опит да се прикрие същинското решение на социалистите. Ръководителят на госпожа Нинова, с цялото ми почитание към водача на ПЕС, не я послуша или тя не го послуша. Не им се греша в работата и гласоподава за наказването на Унгария, както и нейните депутати в Екологичен потенциал. Това не е ли двоен критерий или двояка позиция ", сподели Борисов за Българска социалистическа партия. Борисов напомни, че по този начин е било в Българска социалистическа партия и за Истанбулската спогодба.

„ Понеже са доста устати, аз в никакъв случай мога да надговоря една жена. Дето се вика още не мога да се оженя от тази работа. Трудно е да се оправиш с устата жена и се принуждаваме да повтаряме всеки ден едно и също ", добави Борисов.

Никога не съм водил война с президента, сподели още Бойко Борисов. Той увери, че от него не се е чула и дума против президентската институция. Според него никой не би трябвало да стопира освобождението на някогашния основен секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов. „ Самият президент е бил в такава позиция ", сподели Борисов и напомни освобождението му от Военновъздушни сили. Премиерът посочи, че с президентската институция от месеци вървят съгласувателните процедури за посланиците.

„ В сряда към 10-12 посланици пуснахме с авансово координиране на имената, тъй че да няма проблеми. Докато не договорим дадения пост - не ги пускаме ", съобщи министър председателят.

Човекът или хората, които ще предложа на президента за основен секретар на Министерство на вътрешните работи и в този момент са положителни експерти и управляват огромни структури, изясни Борисов. „ Това е нещо, което първо ще обсъдя с президента преди каквото и име да се спомене. В комфортно за него време, ще го потърся. Ще стимулирам кандидатура, ще сложа няколко имена и към този момент тогава ще пристъпим към нужните по закон съгласувателни дейности. Системата има потребност от професионализъм, успокоение. Убеден съм, че той ще огледа държавнически на тази задача. Първо с него ще го обсъдя, с цел да сме сигурни, че когато пуснем документи за координиране, няма да се получи стрес в системата ", съобщи министър председателят. По думите му индивидът или хората, които ще предложи на президента като разновидности, са и в този момент положителни експерти. „ Ръководят огромни структури и не би трябвало никоя от тях да пробуксува, в случай че примерно бъде отказано съгласуването ", сподели още Бойко Борисов.

Правителството ще помогне за довършването на ремонта на православния храм " Св. Св. Онуфрий, Дамаскин и всех мучеников Габровских ", разгласи министър-председателят, който инспектира строителните действия по построяването на православния храм в Габрово. " Още 300 хиляди лв. ще са нужни за дотъкмяване на ремонта, с цел да стартират служенията в църквата при започване на идната година ", добави министър председателят.

През септември 2017 година Министерският съвет отпусна 180 000 лв. за обекта. Храмът е отдаден на всички габровски светци и е с голямо значение за жителите на Габрово, където повече от 100 години не е била изграждана нова черква.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР