Никога не ми е било по-неудобно от поведението на друг

...
Никога не ми е било по-неудобно от поведението на друг
Коментари Харесай

Прецедент в Ергенът: Участничките даваха рози на Алек, но със сериозно обещание

" Никога не ми е било по-неудобно от държанието на различен човек… Двете са още доста млади и мисля, че през днешния ден научиха тежък урок. Сигурен съм, че ще намерят верния път, само че към този момент този път е към дома “, споделя Алек, откакто изпрати Памела и Габриела. Двете сестри си потеглиха вечно от  " Ергенът ", откакто не получиха роза от Алек, а още преди церемонията той ги помоли да си тръгнат.

Той беше извънредно афектиран и не им елементарни, че едната е влезнала в предаването, с цел да поддържа сестра си, а по едно и също време с това да си има гадже извън.

Алек предприе нещо, което се прави за първи път в предаването. Церемонията на розата се организира с друг правилник по избор на ергена. Момичетата, които останаха, трябваше да му обещаят, че няма да го лъжат. Всяка една трябваше да му дава рози с въпроса: " Ще приемеш ли тази роза от мен “, а той да реши дали да я одобри.

Все отново той изричаше имената на всяка една от останалите 15 девойки и одобри розите на всички с доверие.

В последния епизод от предаването тази седмица още веднъж имаше трагични обстановки изключително в игрите, които станаха причина за още повече раздори сред участничките.

Информацията, че Габриела си има гадже също много развълнува девойките.

" Аз не съм пристигнала тук да чуя тяхното мнение дали съм красива или не съм… аз съм тук и знам поради какво! “, съобщи Виктория.

Криси изпусна нервите си по време на състезанието за среща с Алек.

" К`ва експанзия - ай, млъквай и ти. Аз доста добре знам къде се намирам и в никакъв случай няма да към този момент достолепията на някого. Отказвам да приказвам и да въвличам персоналния живот, на който и да е. Ще се занимавам аз с нелепости - интригички и простотии - айде! "

Все отново в епизода беше показано как Габриела употребява комфортен миг, с цел да изясни на Алек за какво с Памела са решили да влязат дружно в сантименталното риалити и да скрият първоначално, че са сестри.

" Искахме да сме дружно, тъй като в живота сме имали обстановки, когато някой се среща първо с мен, след това с нея. Искахме действително да забележим към коя ще имаш интерес. Имам много неща да му споделям, само че има и други неща, които би трябвало да приказвам с него. Ще изчакам точния миг “ – разгласи загадъчно тя пред камерата на предаването.

" Малко по-плащащо е като сте 2:1. “, сподели ѝ обаче Алек.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР