Никога не казвай никога. Има малък шанс някой ден да

...
Никога не казвай никога. Има малък шанс някой ден да
Коментари Харесай

Клубът на ЛеБрон с 40 000 точки няма да види никой друг да се присъедини дълго време. Може би никога. Ето защо.

Никога не казвай в никакъв случай. Има дребен късмет някой ден да се причисли към ЛеБрон Джеймс в клуба на НБА с 40 000 точки.

Джеймс мина границата от 40 000 точки в събота вечер, разширявайки върха за всички времена на НБА по точки, който той посочи от Карим Абдул-Джабар предишния сезон.

Джеймс към този момент е добавил към 1700 точки разстояние сред себе си и общо 38 387 на Абдул-Джабар. Може би е време да прибавим върха на Джеймс за реализиране на точки в НБА към листата с „ върхове, които в никакъв случай няма да бъдат усъвършенствани “, като 2632 поредни мача на Кал Рипкен в бейзбола, 2857 точки на Уейн Грецки в НХЛ или женския баскетболен тим на Кънектикът, който печели 111 поредни мача.

Уилт Чембърлейн един път означи приблизително 50,4 точки за сезон в НБА. Никой различен не се е доближавал до това. Най-високият междинен резултат от всеки различен състезател за цялостен сезон е 38,3 на мач на Елгин Бейлър; в случай че някой имаше толкоз приблизително за цяла кариера, щеше да би трябвало да изиграе всичките 82 мача за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР