Никога не е стояло на дневен ред изграждането на само

...
Никога не е стояло на дневен ред изграждането на само
Коментари Харесай

Строителят на Колежа: Приоритет са и четирите трибуни

Никога не е стояло на дневен ред построяването на единствено две от трибуните на стадион " Христо Ботев ", безапелационен е собтвеникът на компанията ПИМК Илиян Филипов.

“Приоритет постоянно е било завършването на четирите бранша, както и пространствата, които имат директна връзка с футболните мачове, а не комерсиалните площи на стадиона.

Феновете би трябвало да бъдат сигурни, че цялата сума отпусната от Министерски съвет в размер на 25 милиона лв. ще бъде вложена с една единствена цел – оптимално бързото строителство на стадион „ Христо Ботев “, с цел да може тимът на Ботев да играе пред цялостни трибуни “, разяснява Филипов.

В момента вършим проби на другите технологии за хидроизолацията на трибуните. Следващата седмица ще изберем най-хубавата оферта, която ще бъде за всички браншове. Темпото, с което се построява стадионът е положително. Движим се в график, въпреки че трябваше да вършим промени в придвижване “, сподели още той.

Бизнесменът е безапелационен, че средствата са задоволителни на Колежа да се играят мачове от родното състезание. Единственото изискване е Община Пловдив да извърши поетия ангажимент за седалките и тревното покритие. Илиян Филипов е подготвен да вложи лични средства за доизграждането на стадиона. Той обаче разясни: " Със средствата отпуснати за първия стадий на строителството козирката по никакъв метод няма да бъде изпълнена. Тя е един от най-скъпите и комплицирани елементи в строителството на стадиона. Осветлението ще бъде инсталирано на краткотрайни пилони “.

Илиян Филипов призна че поради доста задължения с бизнеса си, нее имал опция да приказва с претендент купувача на клуба Антон Зингаревич. Босът на ПИМК обаче не скри учудването си от обстоятелството, че съветският милиардер към момента не е взел акциите до този миг.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР