Никога не е лесно да запомните имената на всички хора,

...
Никога не е лесно да запомните имената на всички хора,
Коментари Харесай

179 души с едно и също име се събраха на едно място - Топ новини

Никога не е елементарно да запомните имената на всички хора, които срещате на празненство, с изключение на в Токио, където всички 178 посетители се споделяха Хироказу Танака – адашите се сплотиха в желанието си да слагат връх, съобщи Агенция Франс Прес, представени от БЛИЦ. Целта бе да подобрят достижението, сложено от 164 дами с име и фамилия Марта Стюарт.
 179 души с едно и също име се събраха на едно място  179 души с едно и също име се събраха на едно място
Всички Хироказу Танака – от 3-годишното дете до 80-годишен мъж, дошъл особено за срещата от Ханой, Виетнам – облякоха идентични тениски с имената си и останаха дружно в театрална зала в продължение на 5 минути, както изискват разпоредбите на Книгата на върховете на Гинес. Това е едно от изискванията за признание на достижението.

Организаторът на самодейността, несъмнено, се споделя Хироказу Танака (53 г.). В продължение на години той поставя старания за реализацията й, само че признава, че е претърпял два неуспеха. Идеята му датира от 1994 година, когато по новините чул за триумфите в бейзбола на собствен адаш и изпитвал „ голямата наслада “.

За да бъдат различавани 178-те Хироказу Танака, всеки от тях получи псевдоним, въодушевен от занимание, специалност или обичано ядене. 
 179 души с едно и също име се събраха на едно място  179 души с едно и също име се събраха на едно място
Досегашният международен връх за „ най-голямо събиране на хора с идентични име и фамилия “ бе подложен от 164 дами, наречени Марта Стюарт. Те се срещнаха през 2005 година в Ню Йорк, на снимачната площадка на телевизионно шоу на съименничката си, напомня Агенция Франс Прес.
Източник: topnovini.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР