Никога не е късно за промяна. България се събужда. Слънцето

...
Никога не е късно за промяна. България се събужда. Слънцето
Коментари Харесай

Петков: Важно е да имаме 121 независими депутати

Никога не е късно за смяна. България се разсънва. Слънцето е високо. Да, не става с два хода, не е като в шаха - с три хода Шах и Мат.

Това сподели министър председателят в оставка Кирил Петков. Той участва на галерия „ Моралът е положителното ”, формирана от авторски фотографии на огромния правист, академични учител и държавник доцент доктор Кристиан Таков.

" Ако сме задоволително доста, продължим да се разрастваме и да следваме подобен добър образец като на Кристиан, рано или късно смяната ще пристигна в България. Имаме ли 121 самостоятелни депутати, съм сигурен, че ще бъдем доста щастливи да бъдем част от бъдещето ръководство, в случай че ги нямаме - по-добре да вървим на избори. Независимо чие е държавното управление - в случай че то не е подкрепено от самостоятелни депутати, а от такива, които са подвластни, тогава няма смисъл. Ние това го правихме шест месеца и видяхме - ето, няма го закона за КПКОНПИ. Не може още шест месеца да се усещаме все едно сме в ръководството, а да не може да прокараме един антикорупционен закон. Ако нямаме 121 депутати, няма смисъл да си приказваме за каквото и да е държавно управление ", разяснява Петков.

" Продължаваме промяната " няма срещу съставянето на държавно управление с мандат на Демократична България, добави Петков.

" Ако това се случи, кой е начело няма значение. На нас не ни трябват 121 депутати, 18 министъра, би трябвало ни войска от 20-30 000 индивида, които да създадат същинската смяна. Говорим за общински служби, институции по места, има толкоз функции за хора, които желаят да бъдат част от смяната. Да си част от смяната е тежка задача - значи да си дадеш част от живота и силата, без действително да има дял за теб. Кристиан Такова беше необикновен образец за това ", разяснява министър председателят в оставка. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР