Никога не е имало среща между мен, Борисов и Алексей

...
Никога не е имало среща между мен, Борисов и Алексей
Коментари Харесай

Кирил Петков: Никога не съм имал среща с Борисов и Алексей Петров в Самоковския манастир

Никога не е имало среща сред мен, Борисов и Алексей Петров за съставяне на държавното управление, още повече пък в Самоковския девически манастир, каквито клюки се появиха в общественото пространство.

Това съобщи съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков.

През интригите за всевъзможни логистики се измества публичното мнение. Никога не съм получавал позвънявания за насрочване на срещи. Единствените хора, които взехме решение (за диалози с ГЕРБ, бел. ред.), бяхме аз, Асен Василев и водачите на Демократична България. Намесването на името на Алексей Петров е просто похищение на публичното внимание. Пак ще повторя – аз, Борисов и Алексей Петров в никакъв случай не сме имали среща, разясни Петков пред Би Ти Ви.

Той добави, че първата среща на ПП-ДБ с водача на ГЕРБ е била в българския парламент.

Кирил Петков разяснява и подготовката за локалните избори.

„ Имахме доста разногласия за кметовете, само че това бяха от най-хубавите разногласия. В някои градове имахме по четири претенденти, с брилянтни CV-та и известност. Ние събрахме тим за локалните избори. В София Васил Терзиев и Борис Бонев ще са дружно. Ще имаме много положителни и мощни претенденти “, сподели той.

И добави, че Васил Терзиев „ не може да бъде виновен за биографията на неговите дядовци и чичовци “.

„ Тези ченгеджийски номера няма късмет да минат. Вече сме 2023 година и стигмите на баба ти и дядо ти нямат значение “, уточни Петков.

Бившият министър председател назова и претендентите за кметове на Политическа партия за някои от огромните градове в страната: за Варна – Благо Коцев; за Русе – Рени Стефанова; за Ловеч – Искрен Арабаджиев; за Велико Търново – Йордан Терзийски; за Благоевград – Методи Байкушев; за Бургас – Константин Бачийски.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР