Никога не е имало преговори за създаване на коалиция между

...
Никога не е имало преговори за създаване на коалиция между
Коментари Харесай

Идеята за коалиция с Български възход била PR ход

Никога не е имало договаряния за основаване на коалиция сред " Български напредък " и Вътрешна македонска революционна организация . Трябва да се прави разлика сред договаряния и диалози.

С нотка на неспокойствие депутатът от " Български напредък " Виолета Комитова изясни в студиото на Българска национална телевизия, че новината за основаване на такава коалиция е продуцирана от Вътрешна македонска революционна организация, тиражирана от Вътрешна македонска революционна организация в общественото пространство и от горната страна на всичкото и, която да включи в замерванията си двете партии дружно.

Припомняме, Вътрешна македонска революционна организация през вчерашния ден оповестиха, че са прекратили диалозите с " Български напредък " заради  неналичието на ясни тези и политики по основни тематики от страна на Стефан Янев.
 Вътрешна македонска революционна организация не схваща и не се разбра със Стефан Янев
Вътрешна македонска революционна организация не схваща и не се разбра със Стефан Янев

Патриотите акцентираха неналичието на ясни тези и политики по основни тематики от страна на Български напредък

" Ние в никакъв случай не сме казвали, че ще бъдем в коалиция с тях. " Български напредък " ще се яви независимо на изборите, а листите към този момент се редят , уточни Виолета Комитова. Вътрешна македонска революционна организация също са се записали към този момент за явяване на изборите, уточни арх. Комитова.

От думите й въпреки всичко се разбра, че БВ са водили диалози, само че както Комитова сподели - партията води диалози с доста хора от политически партии, професионанли и държавни организации, защото от БВ пазят тезата, че разговорът би трябвало да бъде изнесен в обществото.

" Проява на уязвимост е да крещиш и да обвиняваш без обвинявания, да лепиш етикети... Докато се карат политиците, жителите и бизнесът ще страдат ", сподели още Виолета Комитова.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР