Никога не е било възможно магистрала Хемус да бъде построена

...
Никога не е било възможно магистрала Хемус да бъде построена
Коментари Харесай

Никога не е било възможно Хемус да бъде построена до 2024 г.

Никога не е било допустимо автомагистрала „ Хемус ” да бъде издигната до 2024 година Това сподели районният министър Гроздан Караджов в студиото на NOVA. Подобна прогноза той постави в графата „ предизборни обещания ”.

„ Могло е да нарисуват „ Хемус ” до 2024 година Това се прави и сега, като работата в никакъв случай не е серпантина. Работата по проектирането също не е спирана. Първият сектор е съвсем подготвен. При секторите „ 2 ” и „ 3 ” - при „ 2 ” има потребност от преправка, тъй като е било планувано в началото да има тунел, който в този момент отпада - неприятно планиране. Затова той ще стане следващата година пролетта. „ Участък 3 ” - по същия метод - до края на годината ще бъде подготвен. Няма никакво значение по кое време ще станат 1, 2, 3, 4, 5, 6 сектори. Най-първата допустима практическа изгода за водачите ще бъде, когато се приключи Участък 6, посочи министърът. 

„ В 4 и 5 сектор имаме проблеми, тъй като земята към момента не е отчуждена. Там имаме планове, само че отчуждаване не е осъществено. Това са две години, които са проспани. Тези два сектора имат нелегално строителство. При тях нищо не се прави в този момент, тъй като се отчуждава. Първо би трябвало да стане това, след това да извадим позволение за градеж и трето - да минем през Народното събрание ”, добави той.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР