"Никога не е било възможно магистрала „Хемус” да бъде построена

...
"Никога не е било възможно магистрала „Хемус” да бъде построена
Коментари Харесай

Регионалният министър за магистрала Хемус: Още не е правено отчуждаване на земя, проспани са 2 години

"Никога не е било допустимо автомагистрала „ Хемус” да бъде издигната до 2024 година "

Това сподели районният министър Гроздан Караджов в студиото на „ Здравей, България” по. Подобна прогноза той постави в графата „ предизборни обещания”.

„ Могло е да нарисуват „ Хемус” до 2024 година Това се прави и сега, като работата в никакъв случай не е серпантина. Работата по проектирането също не е спирана. Първият сектор е съвсем подготвен. При секторите „ 2” и „ 3” - при „ 2” има потребност от преправка, тъй като е било планувано в началото да има тунел, който в този момент отпада - неприятно планиране. Затова той ще стане следващата година пролетта. „ Участък 3” - по същия метод - до края на годината ще бъде подготвен. Няма никакво значение по кое време ще станат 1, 2, 3, 4, 5, 6 сектори. Най-първата допустима практическа изгода за водачите ще бъде, когато се приключи „ Участък 6”, посочи министърът.

„ В 4 и 5 сектор имаме проблеми, тъй като земята към момента не е отчуждена. Там имаме планове, само че отчуждаване не е осъществено. Това са две години, които са проспани. Тези два сектора имат нелегално строителство. При тях нищо не се прави в този момент, тъй като се отчуждава. Първо би трябвало да стане това, след това да извадим позволение за градеж и трето - да минем през Народното събрание”, добави той.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР