Никога не е било тежко да съм правнучка на Тодор

...
Никога не е било тежко да съм правнучка на Тодор
Коментари Харесай

Щерката на Жени Живкова Андреа: Младите хора трябва да се връщаме и да развиваме държавата си

Никога не е било тежко да съм правнучка на Тодор Живков. Не обичам да отида и да кажа „ вие знаете ли “, в следствие от някъде се схваща. Не се укривам, само че не отивам да го кажа. Хората са доброжелателни. Това сподели пред bTV по-малката щерка на дизайнерката Жени Живкова – Андреа.
„ Аз не съм живяла в същото време, не знам какво е било. Била съм на 5 години когато той е умрял. Когато виждам фотоси с него го чувствам. Не си го припомням, само че в мен имам чувство за загатна за него “, добави тя. „ Аз също не обичах да бъда разпознавана. Било ми е неприятно, не толкоз че ми е тежало “, сподели майка й Жени Живкова.

„ Най-трудно ни беше в дните когато дядо ми беше подложен под всекидневен домакински арест след 16 ноември, откакто беше отнета длъжността му ръководител на държавния съвет. Той трябваше да резервира този пост още известно време и да му бъдат обезпечени естествени условия за живот. Няколко дни след пленума имаше още един. Той беше изместен във вила „ Калина “, тогава пускаха единствено мен и Владимир Живков да го виждаме, никой различен. Преди да го арестуват го реалокираха в друга вила и на 18 януари го арестуваха. Той беше въздържан и не искаше да ни тормози “, споделя Жени Живкова.Синът на Тодор Живков – Владимир, живее в непрекъснат боязън да не остане на улицатаСинът на Тодор Живков – Владимир, живеел на тръни да не би някой ден да се окаже скитник.
Владко с…Dec 21 2018vijti.com

„ Не обичам да дълбая доста в предишното. Чувала съм, че той е бил доста засегнат и предаден от негови доста близки хора. Той е бил доста предаден и мощно засегнат, от това което се е случило “, сподели Андреа.
„ Бяха ни блокирани средства, само че аз в никакъв случай не съм се оплаквала. Години наред имахме проблеми с сходни неща “, добави майка й.
„ Аз съм още много млада и считам, че за годините си съм виждала много неща. Мисля, че мога да се оправя с съвсем всичко, което ориста ми даде. Доста години съм учила в Англия в интернат, никой не го е интересувало коя съм. Беше мъчно, отидох на 15 години там сама.

Не е било разкош, деляхме стаи и бани с други девойки. Била съм и на доста места, които не са били първокласни в България. Никога не съм имала искания за нещо супер първокласно. Мисля, че в България има поле за изява. Англия доста ми харесваше, само че младите българи би трябвало да се връщаме тук и да развиваме нашата страна, тъй като има капацитет “, сподели Андреа Живкова.

„ Борисов е следил добре дядо ми като политик, може би са имали забавни и ползотворни диалози, не мога да ги сравня. Етапите на развиване на страната са разнообразни. Имаше диалози за среща със Симеон Сакскобургготски, само че дядо ми се разболя. Корнелия Нинова е борбена жена, пробва се да се наложи като водач, считам, че съумява. Смятам, че се облича в звук с позицията, която заема “, сподели внучката на Тодор Живков.Малко известни обстоятелства за брачната половинка на Тодор Живков: Д-р Мара Малеева го научила да се храни с нож и вилицаД-р Мара Малеева била ослепителен доктор, научила Бай Тошо да се храни с нож и вилица
Българите не знаят …Dec 7 2018vijti.com

Инфо: 168 часа

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР