Никога не е било по-лесно да се общуваме с любимите

...
Никога не е било по-лесно да се общуваме с любимите
Коментари Харесай

Как майчинството промени Светлана Гущерова? Как поддържа форма и коя е нейната диета?

Никога не е било по-лесно да се поддържаме връзка с обичаните си известни лица, в сравнение с е през днешния ден и Instagram ни го потвърждава всеки ден. Този път беше " мини изявлението ", което даде плеймейтката Светлана Гущерова в обществената мрежа, отговаряйки на въпроси на почитателите си.

Виж още: Светлана Гущерова се разкайва за предишното си, има си една простичка фантазия!

Въпросите, вълнуващи почитателите на Светлана, бяха свързани на първо място с майчинството, естетическите корекции, както и метода, по който поддържа килограмите си.

Виж още: Светлана Гущерова проговори за раждането! Плеймейтката - пъклен суеверна

Светлана Гущерова съобщи изрично, че не тренира и не съблюдава някакъв съответен хранителен режим. Дори в противен случай - разрешава си от всичко, само че по малко. Е, без тестено и пържено, както и много сладки неща. Единственото сладко нещо, което си хапва без скрупули, е черният шоколад. 

Виж още: На какво възпитава Есил Дюран сина си? И каква свекърва желае да бъде?

Що се отнася до майчинството, Светлана показа, че животът ѝ не е кой знае какъв брой по-различен след раждането. Причината за това обаче е, че още преди да стане майка, тя към този момент била различен човек, подготвен за най-прекрасното нещо на света - да бъде родител. 

Виж още: Известни българки захвърлиха грима и филтрите в името на предизвикателство! Вижте ги!

Малката Анелия-Добромира се роди през март месец на предходната година, а Светлата към момента не я е показвала на почитателите си в Instagram. По време на въпросите и отговорите в обществената мрежа момиченцето е спало, а майка му показа още, че към момента тя не е проходила. За себе си Светлана призна, че желае да има 4 дечица.

Виж още: Глория сподели тяло на модел, откри ново занимание на Малдивите

Светлана разяснява още и корекциите, за които в никакъв случай не е крила, че има. Тя призна, че в случай че се постанова да прави нови, би ги направила. И че всички харесват, корекции, само че не всички си признават.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР