Никога и по никакъв повод не съм се срещал с

...
Никога и по никакъв повод не съм се срещал с
Коментари Харесай

Николай Денков: Мислейки за Божков и Алексей Петров си дадох сметка, че са сенки от миналото

" Никога и по никакъв мотив не съм се срещал с Алексей Петров  Алексей Петров Алексей Петров е изпълнителен шеф на Съюза за стопанска самодейност, доцент по корпоративна ". Това съобщи особено пред bTV министър председателят.

Той уточни, че не знае за подмолни диалози.

„ Даже не ме интересуват. Мислейки за Божков и Алексей Петров  Алексей Петров Алексей Петров е изпълнителен шеф на Съюза за стопанска самодейност, доцент по корпоративна си дадох сметка, че са сенки от предишното. Това са хора, които не познавам. Хората в кабинета също не ги познават “, уточни Денков.

Премиерът акцентира, че никой не е идвал да му споделя, че се е виждал с Алексей Петров  Алексей Петров Алексей Петров е изпълнителен шеф на Съюза за стопанска самодейност, доцент по корпоративна.

„ Смятам,че напълно съзнателно се вадят тези сенки от предишното, с цел да се попречи да се види какво вършим сега “, съобщи Денков.

„ Атаките от президентството започнаха още преди да е образувано държавно управление. През цялото време от президентството има опити да не бъде образувано и по-късно да бъде свалено това държавно управление “, сподели Денков.

По думите му претекстовете за отстраняването на основния секретар на Министерство на вътрешните работи не са политически, а професионални. Денков бе безапелационен, че не е правил политическо назначения.

„ Аз не съм казвал на за нито един човек който да назначи “, уточни Денков.

По думите му Стоянов назначавал хора от неговата дирекция, тъй като ги познавал и им имал доверие. „ Всички рецензии за политизация не са правилни “, съобщи Денков.

„ Решението Петър Тодоров да бъде махнат идва от “, съобщи министър председателят.

 

 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР