Никога, дори в най-тежките години, българските пенсионери не са били

...
Никога, дори в най-тежките години, българските пенсионери не са били
Коментари Харесай

Мика Зайкова: Пенсионерите никога не са били игнорирани на Великден

" Никога, даже в най-тежките години, българските пенсионери не са били пренебрегнати по време на Великденските празници. Може да е било с малко, само че са били подкрепени ”. Това сподели в ефира на bTV Radio финансистът Мика Зайкова, която беше претендент за народен представител от Има Такъв Народ.

“85% от пенсионерите в действителност се нуждаят от подкрепяне, не забравяйте, че към 50% от тях получават пенсии, близки до минималната пенсия. Първото, което би трябвало да създадат депутатите е бюджет. Второто е да обезпечат такива условия, че най-малко това, което идва от Европа по европрограмите и Плана за възобновяване да се изразходва дейно. Тогава и България ще бъде в по-добра обстановка. Преодоляването на инфлацията към този момент не може да стане единствено с повдигане на главния лихвен %, би трябвало работа в посока вложения ”, добави тя.

“Трябва да има постоянно държавно управление. Много трагично е, че алените линии остават, тъй като действително видяно огромна част от партиите имат идентични желания ”, сподели още Мика Зайкова.

 
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР