Никое от четирите деца, които пострадаха вчера при катастрофа в

...
Никое от четирите деца, които пострадаха вчера при катастрофа в
Коментари Харесай

Няма опасност за живота на децата, блъснати от кола в София


Никое от четирите деца, които пострадаха през вчерашния ден при злополука в София, не е с заплаха за живота, сподели шефът на „ Пирогов” проф. доктор Асен Балтов. Той изясни, че децата се възвръщат по-бързо от възрастните и има позитивни настройки.

Лек автомобил ги блъсна в региона на стадион "Георги Аспарухов " и падна в канала. Две от децата са потърпевши най-сериозно.

„ Децата, които са останали в болничното заведение, прекараха нощта умерено, направена е интервенция на момчето на колянното капаче и глезена, лекуващият доктор ме увери, че всичко е минало добре. Днес следва и интервенция на тежко потърпевшото момиче, което е в реанимация. Има строшаване на таза и подбедрицата. Третото момиче, което е на 15 години, е в положително положение и евентуално ще бъде изписано. При нея също е имало оперативна намеса. Имаше раздрана рана в региона на коляното ", изясни проф. Балтов пред bTV.

17-годишното момиче е с тежка височинна контузия на кръста и няма никаква сензитивност на ръцете и краката.

Шофьорът не е потърпевш. Обяснението му е, че друга кола е предходна на алено, засякла го е и неговото возило е поднесло.

Според очевидци предишният на червен светофар си е признал, че се е объркал.

От Столична община споделиха през вчерашния ден, че виновността не е в кръстовището и че всичко е контролирано. Оттам обявиха, че повода за случая е превишена скорост. Разследването по случая продължава.

Това е следващ случай на същото място. През октомври предходната година кола падна в реката, за благополучие, потърпевши нямаше.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР