Нико Тупарев определено е доста предприемчив и успешен в бизнес

...
Нико Тупарев определено е доста предприемчив и успешен в бизнес
Коментари Харесай

Големия брат Нико Тупарев се оказа... туроператор!

Нико Тупарев несъмнено е много деятелен и сполучлив в бизнес начинанията , разбра HotArena .

Продуцентът на Биг и ВИП Брадър направи същинска гражданска война на родния ефирен пазар. Поредният сезон на риалитито се оказа по-успешен, в сравнение с евентуално и самият той е предполагал. Но с цел да има пари да заплаща тлъстите възнаграждения на звездните съквартиранти, Нико Тупарев се занимава и със странични бизнес каузи .

През пролетта на тази година той е записал туристическа организация с името " НТ Травел " . Капиталът й е единствено 100 лв. и сякаш се води, че ще задоволява потребностите на продукциите. Освен това, той има на свое име и компания, която менажира хотел . " Хотел тв " е с капитал 1000 лева и евентуално още веднъж обслужва потребностите на телевизионните планове.

Тупарев навлиза все по-сериозно и в основаването на филми и сериали , което до скоро бе непозната територия за него. Със своята съобразителност той е издебнал точния миг да прикотка на своя страна Димитър Гочев . Двамата са станали съдружници в " Нох продакшън ", която също е записана през 2017г.

Продуцентът на ВИП Брадър се сдуши с един от основателите на " Под прикритие " след раздялата му с Димитър Гочев и Дмитър Митовски. Нико е удивен от неговия усет за основаване на филми и сериали, а публиката чака с неспокойствие първия им взаимен план, написа " Телеграф ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР