Нико Ковач се стреми да сложи край на бурните първи

...
Нико Ковач се стреми да сложи край на бурните първи
Коментари Харесай

Ковач: Между мен и Айнтрахт има особена връзка

Нико Ковач се стреми да постави завършек на бурните първи шест месеца като треньор на Байерн (Мюнхен) с победа над някогашния си тим Айнтрах (Франкфурт) в събота.

" Много се вълнувам за идната среща. Между Айнтрахт и мен има особена връзка. Клубът и играчите са в сърцето ми. Не можем да сме в почивен режим. Трябва да покажем на какво сме способни и да се оправим с тяхното нахлуване ", съобщи треньорът на първенците.

Байерн е трети - на шест точки зад водача Борусия (Дортмунд), а “орлите” от Франкфурт са пети на 12 пункта от първото място.

“В играта сме… Момчетата желаят да създадат това, което се чака от тях: да наваксат изоставането и да честват в последна сметка ", добави Ковач.

Niko #Kovac on #SGEFCB: " We must be well prepared - the game will be a lot different to when the two sides last met in the Super Cup. We've got to show what we're good at, and nullify their threat. " #packmas #FCBayern #MiaSanMia pic.twitter.com/2CirvLeJlt
— FC Bayern English (@FCBayernEN) December 21, 2018
Ариен Робен и Серж Гнабри са контузени, а Ренато Санчес е осъден за мача с Айнтрахт. Жером Боатенг и Кингсли Коман са подготвени да играят. Мачът е в събота от 19:30 часа.

Тази вечер Дортмунд приема Борусия (Мьонхенгладбах), който е с еднакъв актив с Байерн. Бундеслига 17 кръг, събота 22 декември  Айнтрахт Франкфурт 16:30предстои  Байерн Мюнхен
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР