Никита Кузмин блесна с печеливша усмивка, докато позира за снимки

...
Никита Кузмин блесна с печеливша усмивка, докато позира за снимки
Коментари Харесай

Никита Кузмин от Strictly празнува рожден ден с приятелка и любими хора, докато колегите си протягат ръка

Никита Кузмин блесна с печеливша усмивка, до момента в който театралничи за фотоси и означи последния си рожден ден дружно с приятелката си Лорън Джейн.

Професионалният танцьор на Strictly Come Dancing провежда плевел ваучър в Италия, където се срещна със сестра си професионална танцьорка Анастасия Кузмина, на 30 година, и сътрудника от звездата на Strictly Вито Копола, на 33 година - наред с други. По-голямата сестра на Никита извършва италианската версия на Strictly - озаглавена Ballando con le Stelle - която също е платформата, на която Вито танцуваше, преди да се реалокира в Обединеното кралство.

Никита, който е от Украйна, влезе в Instagram в събота, с цел да подчертае рождения си ден и да показа селекция от фотоси, на които чества със фамилията и приятелите си - с гордата му майка Наталия също част от празненствата. Докато скривалището от изображения на Никита имаше негово изображение като изображение на корицата, почитателите, които прелистваха, бяха почерпени с редица други фотоси.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР