Никита Кузмин беше видян с глава в ръцете си на

...
Никита Кузмин беше видян с глава в ръцете си на
Коментари Харесай

Никита и приятелката на Celebrity Big Brother бяха забелязани в разгорещен разговор след финала

Никита Кузмин беше забелязан с глава в ръцете си на празненството за финала на Celebrity Big Brother след напрегната полемика с приятелката му.

26-годишната звезда на Strictly Come Dancing, която стана втора в шоуто, беше посрещната от модела Лорън Джейн след финала, преди да отидат на афтърпартито, излъчено от ITV. Въпреки това, в фрагменти, направени от нощта, в която множеството от съквартирантите пуснаха коси, двойката наподобява участваше в развълнуван диалог.

На един кадър може да се види Лорън да допира окото си като Никита жестикулира оживено, до момента в който в различен танцьорът поставя глава в ръцете си, до момента в който приятелката му гледа в пода, изглеждайки очевидно невпечатлена. В трети кадър Никита гризе ноктите си, реагирайки на нещо, което Лорън му е споделила, защото е била държана настрана от приятеля си в продължение на 19 дни.

Чатът им скоро завърши, когато група купонджии започнаха да приказват с Никита. И наподобява, че двойката е оставила разликите си настрани, когато по-късно бяха забе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР