Никита Кучеров се разписа на два пъти за победата на

...
Никита Кучеров се разписа на два пъти за победата на
Коментари Харесай

Никита Кучеров вкара два гола за Тампа Бей срещу Едмънтън

Никита Кучеров се разписа на два пъти за успеха на Тампа Бей с 3:1 вкъщи против Едмънтън в мач от постоянния сезон от Националната хокейна лига на Съединени американски щати и Канада.

Вратарят Луис Луис Доминге направи 28 спасявания, с цел да помогне на Лайтнинг да прекъсне серията си от две поредни провали и да се класира за плейофите. Виктор Хедман също се разписа в интерес на спечелилите, а съотборникът му Стивън Стамкос се отличи с две завършващи подавания.

Ти Рейти беше прецизен в интерес на Едмънтън, а стражът Ал Монтоя избави 37 удара на хокеистите на Тампа Бей.

Отборът от Флорида е отпред в Източната конференция и има четири точки повече от намиращия се на втора позиция състав на Бостън.



В друга среща от НХЛ, играна през нощта, Лас Вегас победи с 4:0 вкъщи отбора на Калгари. Уилям Карлсон осъществя хеттрик, а Колин Милър също беше прецизен в интерес на Найтс.

Вратарят Марк-Андре Флюри се отличи с 42 спасявания в 20-ия си дуел като титуляр. Това е общо 48-ми дуел в неговата кариера без нито едно позволено попадение и четвърти през актуалната акция.

Лас Вегас, който е водач в Тихоокеанската дивизия, има три победи в трети се срещи с Флеймс.



Уинипег победи с 4:2 вкъщи Далас. Патрик Лейн вкара два гола за спечелилите, които изравниха клубния си връх за най-вече победи - 43.

Бен Чайериът и Блейк Уийлър също се разписаха в интерес на Джетс, а техният съотборник на вратата Конър Хелебюк направи 28 спасявания.

Матиас Янмарк и Джейми Бен се разписаха в интерес на Старс.



Уейн Саймъндс се разписа на два пъти при успеха на Филаделфия с 6:3 като хазаин против Вашингтон. Оскар Линдблом, Шейн Гостисбихиър, Иван Проворов и Якуб Ворачек също бяха точни в интерес на Флайърс.

Алекс Овечкин осъществя своя 43-ти гол през сезона в интерес на столичани. Чандлър Стивънсън и Джон Карлсън също осъществиха попадения за гостите, чиято серия от четири поредни триумфа беше прекратена.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР