Никифор направи пълен фурор в Стани богатСтуд в студиото на

...
Никифор направи пълен фурор в Стани богатСтуд в студиото на
Коментари Харесай

Фурор в Стани богат: Никифор на път към 100-те бона

Никифор направи цялостен възторг в Стани богат

Студ в студиото на “Стани богат ” накара водещият Михаил Билалов да направи нещо в действителност откачено. Без изключително да се чуди, той се метна на пода и направи 20 лицеви опори. Той предложения и играчът на Стола на благосъстоянието – художникът реставратор Никифор Харалампиев да го последва.

“Студено ли ти е? ”, попита водещият.

“Да, доста ми е студено ”, удостовери играчът.



И двамата демонстрираха добра физическа форма, като дори се пошегуваха, че могат да повторлят упражнението след всеки въпрос.



Реставраторът Никифор Харалампиев направи допустимо най-хубавото присъединяване в “Стани богат ” и сподели постоянни познания, както и възприятие за комизъм. Той пристигна в студиото дружно със студентите си от художествената академия, които са негови помощници в комплицираната задача да се съхранени мозайките на социалистическия монумент на Бузлуджа.



“Това е единственият монумент, който съгласно дребната ми щерка има смисъл да се види в България ”, показа водещият Михаил Билалов.



Харалампиев стигна до въпрос за 20 000 лв., който ще бъде показан на следващия ден. До момента начетеният и предвидлив състезател е употребявал всички жокери, само че се оправя доста по-добре от множеството играчи в “Стани богат ”.


Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР