Ники Михайлов се скри от медиите след като с Николета

...
Ники Михайлов се скри от медиите след като с Николета
Коментари Харесай

Михайлов проговори за Николета

Ники Михайлов се скри от медиите откакто с Николета Лозанова възобновиха връзката си отпреди години. Тъй като бе запитан в изявление за нея, вратарят си развърза езика, като неколкократно посочи какъв брой доста е благополучен с половинката си.

Спортистът признава, че смята за неточност това да се демонстрира непрестанно из медиите и да разяснява любовните си връзки. Такъв беше преди, само че не е видял нищо хубаво от това. Сега е подел нова тактика – да държи щастието най-много за себе си.

„ Единственото, което мога да кажа е, че съм благополучен, доста благополучен. Щом по този начин е станало, значи по този начин е трябвало. За мен в този живот всичко е орис. И да бягаш и да се криеш, нещо, което би трябвало да те откри, ще те откри. Така че, да - мога да кажа, че остарялата обич наслойка не хваща. Към ден-днешен в хубавия смисъл. Най-важното е хората да се обичат, без значение какво е станало през времето, през какви обстановки са минали “, цитира kliuki.net, базирайки се на изявление на blitz.bg с Михайлов.



Репортер на изданието завърна Ники в годините, в които с някогашния брачен партньор на Николета – Валери Божинов, подвигаха кавги, обръщайки се един към различен посредством медиите. Ето по какъв начин разяснява обстановката вратаря от сегашната позиция: „ Първото, което е, че ние бяхме деца тогава. Второ - аз Валери го познавам от 15 години, доста преди да се случат всички тези неща сред нас в персонален аспект. Винаги сме били другари, постоянно сме се уважавали, постоянно сме имали положителни усеща един към различен. Факт е, че в интервали от време сме имали обострени връзки, може би сме мислили по детски.

Накрая доста обикновено в един диалог за 15 минути всичко се обясни. Защото ние, на първо място, сме джентълмени и пичове. В един диалог за 15 минути си казахме нещата едно към едно в очите и към ден сегашен с Валери Божинов сме в прелестни връзки. Всички неща бяха свалени на масата и се изясниха. Мисля, че това е и верният метод да се случват нещата “.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР