Ники Михайлов и Николета Лозанова отварят чалга клуб в Студентски

...
Ники Михайлов и Николета Лозанова отварят чалга клуб в Студентски
Коментари Харесай

Ники Михайлов и Николета Лозанова отварят чалготека в София

Ники Михайлов и Николета Лозанова отварят чалга клуб в Студентски град, оповестява "България през днешния ден ".
Топ светската двойка и отявлени фенове на нощния живот, които от години обикалят столичните заведения, взеха решение че е извънредно време да си създадат своя дискотека, където да могат на воля да слушат обичаните си попфолк части и да мятат салфетки на пакост.
Плеймейтката и вратарят копирали концепцията за заведението от един от най-известните клубове в Маями „ Eleven “ (Единадесет), който се слави с това, че 24 часа в денонощието предлага на своите гости невъобразим ваучър. Така ще се споделя и развлекателният празненство център на Ни Ло и футболиста, който ще отвори порти на 11 май, а първият реализатор, който са поканили да забавлява гостите е Фики Стораро.
"Азис също ще пее в първите дни след откриването. Идеята на Ники и Николета е да предложат на купонджиите нещо друго като развлечение, както и по-ниски цени в съпоставяне със заведенията в центъра на София ", споделя пред вестника пиарката Елизабет Методиева.
"Винаги предпочитам да съм част от най-хубавото! Стани част от една нова епоха в нощния живот на София ", написа силиконката с цел да промотира новото си бизнес начинание. Лозанова влиза в директна конкуренция с други две чалга дестинации в Студентски град, а точно заведенията на Коцето и на някогашния й най-хубав другар Петко Димитров. Изглежда Николета най-сетне е затоплила връзките си с Азис, щом той се е съгласил да пее в бъдещото й клубче.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР