Ники Кембъл спешно призова за по-добра подкрепа за преживелите насилие,

...
Ники Кембъл спешно призова за по-добра подкрепа за преживелите насилие,
Коментари Харесай

„Травматичната“ битка на Ники Кембъл за справедливост, докато той изисква преживелите насилие да получат по-добра подкрепа

Ники Кембъл незабавно прикани за по-добра поддръжка за претърпелите принуждение, откакто се изправи пред личната си „ травматична “ борба за правдивост.

Радиозвездата на BBC сподели, че към момента се усеща „ смачкан “ от малтретирането, което е претърпял в най-хубавото частно учебно заведение в младостта си.

Той беше обичай от изкривения преподавател Джон Браунли, когато беше възпитаник в Академията в Единбург, и беше в съда, когато се откри, че садистичният хулиган е правил принуждение в продължение на 20 години.

Сега Ники сподели, че тези, които страдат от малтретиране в учебните заведения и домовете за възрастни хора, остават с белези за цялостен живот - и се нуждаят от повече поддръжка, която да им помогне да водят естествен живот.

Говорейки пред Daily Record, той прикани Шотландското следствие за корист с деца (SCAI) - което сега проверява закононарушения, осъществени в учебни заведения и домове за грижи на север от границата - да предложи пакет от цялостна поддръжка за жертвите, както и парични ср...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР