Ники Кънчев тази есен ще качи в ефира на Нова

...
Ники Кънчев тази есен ще качи в ефира на Нова
Коментари Харесай

Звезди от БНТ пълнят новото шоу на Ники Кънчев

Ники Кънчев тази есен ще качи в ефира на Нова телевизия звезди от Българска национална телевизия. Трима от четиримата „ преследвачи ” в новото му предаване – „ Голямото гонене ”, идват от стратегии на телевизията-майка. Това са Миглена Драганова, Пламен Младенов и Мартин Иванов. Звезда, изгряла в Нова, е единствено четвъртият „ преследвач ” – отец Любомир Братоев, който преди години се прочу като един от най-успешните играчи в „ Стани богат ”.
Кого ще гледат феновете в новото куиз шоу на Нова тази есен с изключение на водещия Ники Кънчев? Имената на участниците към момента не са ясни, само че малкия екран към този момент заяви кои ще бъдат техните „ преследвачи ” – хората, които ще би трябвало да ги надиграят със познания, отнемайки извоюваните посредством правилни отговори пари. Трима от четиримата, които ще извършват тези функции, са нашумели първо в Българска национална телевизия. Най-популярният измежду тях е Мартин Иванов, който преди време направи възторг в „ Последният печели ”, като сграбчи цели 18 победи една след друга. Това трансформира в звезда дългокосия историк, който другояче се изявява като състезателен публицист. Куиз надпреварите са негово занимание още от детството, когато всички български фамилии с боязън чакаха класиката в жанра – „ Минута е доста ”.

Първото сходно състезание, което Мартин печели, е още когато е първолак. Това е съревнование в учебното заведение му, оповестено във връзка за 3 март. Въпросите в него са свързани с освобождението на България от османско господство. Следват още доста надпревари и шампионати, в това число Национален куиз шампионат преди 9 години и присъединяване за Европейската куиз купа преди три, с цел да се стигне до „ Последният печели ”, а по-късно – и до Нова тв. Прозвището, за което ще застане Иванов в „ Голямото гонене ”, е Черният рицар.

Негов остарял прочут, с който са обикаляли по куиз надпревари, а в този момент ще работят един до друг и с Ники Кънчев, е Пламен Младенов – най-успешният участник в предаването на Българска национална телевизия „ Спортисимо ”, а преди този момент – и в „ Минута е доста ”. Много почитатели го чакаха и в „ Последният печели ” , само че той бе безапелационен, че не желае да взе участие в шоуто, като не стана ясно каква е повода за отхвърли му. Младенов е приключил Софийската математическа гимназия, а по-късно – Физическия факултет на Софийския университет, само че куизовете стават негова специалност още преди 28 години. Участвал е във всевъзможни шампионати за познания в България и Европа, а в предаването на Нова тв ще бъде с название Професорът.

Единствената дама измежду преследвачите – Миглена Драганова, е първата жена, печелила „ Последният печели ”. Тя е взела участие и в „ Стани богат ”, когато шоуто се излъчва по Българска национална телевизия, само че си потегля с 500 лв., сочат архивите. Най-силната й страна са литературата, непознатите езици, киното, животът на известните персони и други Ролята й в шоуто на Ники Кънчев е Дама Пика.

Отец Любомир Братоев е ръкоположен в Берлин, където е правил аспирантура преди години. При него духовенството върви ръка за ръка с увлечението по рок музиката, радиожурналистиката, заниманията като екскурзовод, кръчмар, таксиметров водач и още доста на пръв взор несъвместици действия, които отецът е упражнявал през годините. Най-популярен той става, когато през 2006 година се явява в „ Стани богат ”. Предаването по това време е с водещ Ники Кънчев и се излъчва по Нова тв. Духовникът демонстрира изключителни познания и печели 50 хиляди лв.. След това неведнъж е канен в шоуто, а и в други тв стратегии, което затвърждава неговата известност. Скоро още веднъж ще е на екран с Ники Кънчев, този път – в ролята на Мъдреца.

Кой стои зад „ Голямото гонене ”? Продуцентите не са измежду тези, за които се пишат злословия в жълтите медии, само че пък стоят зад доста сполучливи планове. Това са кинаджиите Захари Паунов и Атанас Маринов – „ Нак-Зак Вижън ”. Те стоят зад предаванията „ Сделка или не ” и „ Колелото на шанса ” с Румен Луканов, както и зад филми като „ Пазачът на мъртвите ”, музиката към който е писана от Теодосий Спасов, „ ОМБРЕ ” с Валери Йорданов и Стефка Янорова и др.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР