Ники Кънчев си призна, че гледа Стани богат и с

...
Ники Кънчев си призна, че гледа Стани богат и с
Коментари Харесай

Ники Кънчев проговори за "Стани богат" и разкри дали гледа предаването с новия водещ

Ники Кънчев си призна, че гледа " Стани богат " и с новия водещ Михаил Билалов. Нещо повече - даже харесвал някои от въпросите в предаването.

" Когато съумявам - го виждам. Имаше доста забавен въпрос „ Какъв е Мохамед Салах и за какво за него са дали своят вот над 1 милион души в родния му Египет, с цел да стане президент на последните избори? " Реално това беше углавен наговорен избор - хората са зачерквали имената на останалите претенденти и са добавяли изпод на бюлетината името на футболиста на „ Ливърпул " Салах. Въпреки че определеният Абдел Фатах ас Сиси си завоюва с безапелационните 96,6 от горната страна %. Нещо сходно се беше и у нас случило със Светльо Витков от „ Хиподил ". Най-интересното обаче беше това, че играчът, който не знаеше правилния отговор, изиска жокер „ Помощ от публиката ".

Там някой гласоподава за „ Дюнерджия от Кайро " и след това всички във фейсбук и изключително спортните медии го осмяха. Този отговор за дюнерджията обаче не е надалеч от истината - тъкмо този отговор би дал и великият треньор Жозе Моуриньо, тъй като Мо Салах беше състезател на моя обичан „ Челси " и тогава треньорът ни Моу натири Мо като елементарен дюнерджия от Кайро и в този момент същият изпъден от нас състезател, играе великолепно за „ Ливърпул " ", споделя водещият в изявление за " Стандарт ".

Той признава, че най-голямо въздействие в живота и кариерата му е оказала майка му:

" Това несъмнено е майка ми Пенка. Тя е доста устата и прочувствена, дори допълнително. Татко, Бог да го елементарни, пък беше доста порядъчен и непоколебим, от него взех други неща. Даниела също ми е повлияла, дори превъзпитала. Взимам даже и от Мари София в този момент, изучавам се от нея непрекъснато да съм любопитен. Защото зад всичко – филм, сериал, вест, воин, футболен мач, житейска драма, постройка - стои някой с историята му, с концепциите му. Имам доста другари, от които „ извършвам кражба " занаята и изобщо отношението към телевизионния бизнес – Нико Тупарев, Сашо Жеков, Ивайло Нойзи Цветков, Ники Николов, Радо Тушев, Мая Маргоевска, Мира Бакърджиева. С Любо Нейков също сме доста близки. "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР