Ники Кънчев се подразни на ко-водещата на ВИП Брадър“ Александра

...
Ники Кънчев се подразни на ко-водещата на ВИП Брадър“ Александра
Коментари Харесай

Драма зад кулисите на „ВИП Брадър“: Ники Кънчев вдигна мерника на Алекс Сърчаджиева!

Ники Кънчев се подразни на ко-водещата на „ ВИП Брадър “ Александра Сърчаджиева. Обект на неприятните му усеща стана и артистът Азис, който дружно с русокоската води дейли епизодите на риалитито.
Популярният водещ и лице на шоуто пусна фотография на двамата си сътрудници от изпод отсече: „ Много ме нервират тия двамата “. Естествено на всички стана ясно, че Кънчев е подигравателен, а повода за „ гнева “ му е, че Алекс и Азис си похапват дружно и не са го викнали. Те обаче не са пропуснали да му пратят фотография от забавата си, с цел да го подразнят. Явно са имали триумф, тъй като Ники подвигна олелия.
Драма зад кулисите на " ВИП Брадър ": Ники Кънчев подвигна мерника на Алекс Сърчаджиева!

Той пусна кадър на отрупаната маса сътрудниците си, който са се хванали за ръка и усмихнато му споделят „ наздраве “.
Напоследък Сърчаджиева и Кралят на фолка не се появяват на екран, а повода е незнайна. Въпреки огромния интерес към артиста, двамата напряко потънаха вдън земя.
Междувременно Александра претърпя в действителност огромен удар през последните седмици. Неотдавна Иван Ласкин бе признат в болница. Още същия ден обаче, тя се появи на екран, мъчейки се да скрие драмата в живота си. Все отново лепенката, криеща, че по-рано денем е дала кръв за половинката си, съумя да я издаде.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР