Ники Кънчев призова България за спешна помощ за майка, сполетяна

...
Ники Кънчев призова България за спешна помощ за майка, сполетяна
Коментари Харесай

Ники Кънчев призова България за спешна помощ за майка в огромна беда

Ники Кънчев прикани България за незабавна помощ за майка, сполетяна от тежки болести.

" Здравейте, готини, мои!

Отново нуждая се от вас, от вашите огромни сърца и смели дейности. Нека този път помогнем и да надигнем на крайници 38 годишната Албена Васева от София.

Не я познавам персонално, а и това няма никакво значение. Знам че е от един от най-бойните софийски квартали - Дружба.

Албенка има потребност от нашата помощ, с цел да може да прегърне новороденото си бебе, 5- месечния Дани и да се радва на фамилията си. В момента за бебето се грижи по-голямата му сестра Лора, която на 7 април стана на 19 години.

Дълги години фамилията мечтае за второ дете и когато чудото се случва, безусловно дни преди раждането Албена е диагностицирана с менингиом (мозъчен тумор), Туморът беше изваден по неотложност при извънредно комплицирана 12- часова интервенция в Пирогов. Операцията е сполучлива, само че след нея Албена изпадна в кома, от която излезе след месец. За страдание тук не свършват нещастията за това семейство.Албена претърпя инсулт, тромбоза, а от понеделник е призната в Пирогов с декубитална рана на гърба.Тя е на легло, има потребност от лекуване и рехабилитация.Не може да се грижи за бебето и да се радва на фамилията си тъй като не може да се движи. Както ви споделих и както се вижда от фотографията в този момент майка на 5- месечния Дани продължава да е неговата кака, 19- годишната Лора. Вместо тийнеджър на Лора й се е наложило да стане майка!

Пет месеца фамилията направи всичко по силите си за нейното възобновяване, само че опциите за съответно лекуване в България са изчерпани. Имат отправени запитвания към разнообразни клиники и центрове и получена оферта от Германия за терапия в размер на 25 000 евро. Отделно от тази сума,около 10 000 лева са нужни, аз да я транспортират с кола за спешна помощ и здравно лице до Германия и 1 500 евро месечно за компаньон в болничното заведение. ужда от помощ и поддръжка поради големите разноски по нейното лекуване и сериозността на положението ѝ. Докато се сътвори дарителска сметка, средства се набират в сметката на Лора, като в съображение впивайте - Дарение лекуване.

Кутии за дарения са сложени в квартала на семейството- в кварталните магазини в Дружба II.

Изпращайте вашите жестове на Лора Йорданова Васева

IBAN - BG73 UBBS 8002 1031 0893 50

Аз се включих!

Давайте и вие!

Много сме! Силни сме!
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР