Ники Кънчев не може да преживее, че вече не е

...
Ники Кънчев не може да преживее, че вече не е
Коментари Харесай

Ники Кънчев захапа новия водещ на „Стани богат“: Джаро е катастрофа за предаването!

Ники Кънчев не може да преживее, че към този момент не е водещ на „ Стани богат ”, научи HotArena.

За пред хората той пази цялостно безмълвие по тематиката, само че пред близки не спирал да плюе по своя правоприемник в предаването – Михаил Билалов, писа „ Уикенд ”. 

Джаро е цялостна злополука за „ Стани богат ”! Позьор! Защо не си играе театъра и не остави играта на хората, които знаят по какъв начин да я играят? ”, не спирал да сипе обиди по адрес на артиста някогашния водещ на предаването. От гняв той даже не желал да гледа пилотното издание, което Българска национална телевизия пусна на 1 април. В последна сметка обаче си наложил да пусне тв приемника единствено с цел да се убеди, че Билалов не може да му стъпи на дребния пръст. 

Според осведомени, Кънчев бил смъртно афектиран на продуцента Нико Тупарев, че не се е борил, с цел да го резервира в стола на благосъстоянието. Той откровено вярвал, че мястото му принадлежи по право, защото досега шоуто не е водено от различен. Когато преди два месеца схванал, че ще го сменят, бил като посърнал, въпреки да си давал сметка, че няма по какъв начин да е лице на Нова тв и по едно и също време с това да води предаване по Българска национална телевизия. „ Нико трябваше да се бори това шоу да остане в Нова, а не да го продава в Българска национална телевизия ”, уверен бил към този момент някогашният Мистър Стани богат. 

Допълнително масло в огъня на неговото неодобрение наливали почитателите му. В неделя първото предаване с Мишо Билалов събра пред екраните близо половин милион фенове. Много дребна част от тях обаче харесаха новия водещ. Още на идващия ден рейтинга падна от 10% на 7%.

Добър артист е, моите почетения, само че... някак си не му се получава да е водещ на сходно предаване. Не е в свои води и това си проличава след всяка негова имитация. Изказът му е прекомерно еднообразен, все едно се тормози, не демонстрира никакви страсти и не излъчва нужната доза почит ”, разясняват те непосредствено в уеб страницата на Българска национална телевизия. И акцентират, че едно е да си публицист, който цялостен живот си изкарва хляба, задавайки въпроси, друго е да си актьор, да ти диктуват въпросите в слушалка в ухото, а ти единствено ги повтаряш изразително. „ Ники е с доста по-широка обща просвета и това проличава в предаването ”, считат фенове. 

Тези мнения още повече подклаждали хъса на Кънчев да подлага на критика своя съперник. Предполага се обаче, че освен нараненото самочувствие е причина да е неудовлетворен. Още по-голяма болежка му били хонорарите, които е изгубил. Говори се, че сега Джаро взима 5000 лв. , с цел да води „ Стани богат ” – пари, които другояче биха влезнали в джоба на Ники. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР