Ники Кънчев има повод да почерпи, защото дъщеря му Мари

...
Ники Кънчев има повод да почерпи, защото дъщеря му Мари
Коментари Харесай

Дъщерята на Ники Кънчев е голямата му гордост

Ники Кънчев има мотив да почерпи, тъй като щерка му Мари София чества рожден ден. „ На 15 сме! На тати любовта! Вместо дарове тя пожела децата посетители да дарят за дребния Калоян Димов от София, който е с детска церебрална парализа! Събрани бяха 730 лв., които ще бъдат дарени на майката на Калоян - Гергана! ”, написа емблематичният водещ в обществената мрежа. Почитателите му побързаха да честитят празника на девойката, която очевидно е наследила своята съпричастност към благороднтие дела от татко си.
 

Кънчев от години оказва помощ за набирането на средства за заболели деца или за такива в неравностойно състояние. Печелил е и премия за достойнство. Всички дела, с които се ангажира, са близки до сърцето му, тъй като болката от загубата на обичан човек му е добре позната. Ники не крие, че най-голямата му тъга е обвързвана със гибелта на другата му щерка. Известно е, че Мария София е имала близначка, която е умряла скоро след раждането си . Бебета са се появили на бял свят прибързано и едното от тях не е съумяло да издържи, макар престоя в кувьоз и напъните на лекарите.

Заради нещастието журналистът дълго време криеше дъщеря си и избягваше да се появява с нея в общественото пространство. Той и в този момент се старае да я пази от любознанието на медиите и почитателите. Запознати издават, че тийнейджърката към този момент приказва няколко езика. Според учителките ѝ е цялостна отличничка. „ Тя е гордостта на фамилията! ”, безапелационни са околните на Ники.

Майката на Мари София се споделя Даниела. Водещият към този момент 26 години споделя живота си с нея. Двамата се влюбват през далечната 1997 година и до ден сегашен са дружно, въпреки и да не са сключвали брак. Кънчев хвърля око на актуалната си жена, когато и двамата стартират работа в „ Дарик ” радио. Тогава тя е част от рекламния отдел, а Ники води предаването „ Купон на изток от парадайса ”. Студиото му е на тавата, а етаж по-долу се намират офисите на медията. Водещият постоянно се отбива при Даниела, с цел да я ухажва. Не след дълго брюнетката пристава на журналиста и стартират връзка.

Рекламистката скоро се нанася да живее при приятеля си, само че тогава към момента не мислят за семейство и деца. Чак след 8 безгрижни години, изпълнени с купони и без съществени задължения, влюбените вземат решение, че към този момент им е време да станат родители. Въобразяват си, че ще се случи бързо. Съдбата обаче има други проекти. Минават година-две, а дамата на Кънчев по този начин и не съумява да зачене. Тъкмо обмислят да тръгнат по доктори, когато в един прелестен летен ден рекламистката осъмва с позитивен тест за бременност. Щастието на фамилията е неописуемо, само че за жалост не продължава дълго. Когато навлиза в третия месец, Даниела прави импровизиран аборт.

Щом болката от загубата утихва, с Ники възобновяват опитите за бебе. За страдание, още веднъж не се получава. Даниела забременява още няколко пъти, само че по този начин и не съумява да задържи плода. Тогава Кънчев и жена му се обръщат за помощ към едни от най-хубавите експерти по репродуктивна медицина в страната. Благодарение на тях,  рекламистката забременява с близнаци. Водещият е на седмото небе, когато научава, че бебетата са от женски пол.  Мечтата му да има щерка е на път да се сбъдне – освен това чака не едно, а цели две момиченца едновременно. Бременността на Даниела е рискова и Ники пази в цялостна загадка всички детайлности към нея. До самото раждане единствено най-близките им знаят, че чакат дете.

Малките Мари София и Криста се появяват на бял свят през ноември 2008 година , само че за неволя, сърчицето на една от близначките не устоя и 6 месеца по-късно тя издъхва. Лекарите вършат всичко по силите си, с цел да спасят бебето, което дълго време е в кувьоз, само че на вятъра. Заради нещастието в персоналния си живот Ники подхваща редица благотворителни действия за набиране на средства за закупуване на кувьози за разнообразни лечебни заведения в страната.

Ники Кънчев приказва намерено и за своите проблеми със здравето. Той нееднократно е признавал, че страда от диабет и съблюдава непоколебим режим „ Не съм очаквал, само че след поредност кофти неща, които ми се случиха в живота, ме сполетя и това. Не обръщах изключително внимание. Случайно споделих пред един другар, че постоянно ме боли главата и той настоя да се проучвам. Резултатите демонстрираха, че имам висока кръвна захар. Не бях ял нито шоколад, нито друго сладко вечерта, само че кръвната ми захар беше 11,6. Е, след това разбрах, че има и още по-нагоре – може да стигне 18, 20, 30 даже. Но въпреки всичко 11 си е много високо и си е безапелационен диабет ”, споделял е водещият.  След като научава за положението си, той незабавно стартира диета, с помощта на която в този момент съумява да управлява заболяването си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР