Ники Кънчев е изгубил майка си преди няколко дни, писа

...
Ники Кънчев е изгубил майка си преди няколко дни, писа
Коментари Харесай

Ники Кънчев загуби майка си


Ники Кънчев е изгубил майка си преди няколко дни, писа " Уикенд ". Тъжната новина за гибелта ѝ бе обявена от брата на водещия – Петко Кънчев, който до ден сегашен живее в родния Червен бряг. Това се е случило предишния четвъртък.

" Почивай в мир! " – по този начин Петко Кънчев в обществените мрежи предишния четвъртък, че е изгубил майка си Пенка. По-големият братът на Ники Кънчев разгласява и фотография на старата жена. Самият водещ по този начин и не показа обществено за огромната си загуба. В деня, в който брат му пусна самобитната жалейка, единственият обществен пост на звездата в обществените мрежи бе, че чака в предаването му по Дарик радио да гостува вокалът на рок бандата " Назарет " – Карл Сентанс.

Баба Пенка, както познават в Червен бряг майката на Ники Кънчев, си е отишла от този свят на достолепната възраст от 90 години. Навършила ги е през август. Не е известно какви са били връзките ѝ с нейния известен наследник, само че батко му Петко е живеел покрай нея и се твърди, че се е грижел за старата жена. Говори се, че Ники не е бил в цветущи връзки с брат си.

Носят се клюки измежду осведомени, че двамата години наред избягвали да се срещат и общували единствено по публични мотиви, когато нямало по какъв начин да го избегнат. Студенината в връзките им станала съвсем непреодолима преди 11 години, когато Петко, който по това време преподава в Техническия университет в София, е упрекнат от свои студенти, че им желае подкупи за оценките, които им написа. Обвиненията по този начин и не са потвърдени, само че хвърлят сянка върху имиджа на Ники.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР