Ники Илиев несъмнено се превърна не само в един от

...
Ники Илиев несъмнено се превърна не само в един от
Коментари Харесай

Ники Илиев: Шест дни от седмицата съм на диета


Ники Илиев безспорно се трансформира освен в един от най-успешните ни артисти, а и кино и тв режисьори.

 

Споделя, че е огромна вероятността да има и втори сезон на сериала „ С река на сърцето “. Не крие, че за него е по-трудно да бъде режисьор и сценарист, в сравнение с артист. Твърди, че са много функциите, които не би приел, а и към днешна дата работи повече като режисьор и няма толкоз доста оферти за актьорски изяви.

 

Като най-трудния си професионален миг показва кино лентата му „ Нокаут “, за който имал огромни упоритости. След триумфа на предходните му две продукции „ Чужденецът “ и „ Живи митове “, вярвал, че ще успее да обезпечи финансиране и за този си филм, само че нещата не минали добре. Не единствено, че рисковете, които поел не се оправдали, а и филмът не бил признат чак толкоз задушевно. Освен това нямал облага като предходните два. След него задлъжнял съществено и се наложило вероятностите поизчезнали. Били му нужни две години, с цел да си стъпи на краката.

 

Категоричен е, че към този момент е задоволително квалифициран, с цел да се оправя самичък. Въпреки, че външната поддръжка също е от голяма важност, е от изключителна значимост човек да е резистентен и прочувствено постоянен, да може да се учи и да става по-добър. Няма подозрение, че тежките моменти в живота му са съумели да го създадат по-силен. Към днешна дата приема компликациите най-много като благоприятни условия и провокации.

 

Определя себе си като интроверт и споделя, че с годините приятелите му намалели фрапантно. Преди излизал повече и бил по-социален, а в този момент се е позатворил. С Башар Рахал имат обща компания и са доста близки. Другите му другари са Орлин Павлов и Любо Ковачев.

 

Споделя, че не може да е сдържан, когато го унижават или наскърбяват. Не  от хората, които търсят борба, просто даденият човек стопира да съществува за него. Като цяло има проблеми с много от околните си хора.

 

Той е от дребното постоянно спортуващи българи. Освен това доста внимава по какъв начин се храни, поради обстоятелството, че към този момент е на 41, а и желае да наподобява добре, да е здрав и деен. Шест дни седмично съблюдава диета, натъртва на приема на витамини и е свел до най-малко мазнините и въглехидратите. В седмия ден от седмицата си разрешава по-разнообразна храна за усилване на метаболизма и душевен баланс.

 

Колкото и изненадващо да звучи за всички, след развода са съумели да запазят положителни другарски връзки със Саня Борисова. Тя даже от време на време му оказва помощ в развъждането на кучето.

 

Фундаменталният му боязън е обвързван с това, че няма да успее да изрази задоволително блестящо себе си и да остави диря, да направи повече смислени неща и филми.

Източник: Уикенд



Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР