Ники Илиев най-накрая се заема с работа по втората част

...
Ники Илиев най-накрая се заема с работа по втората част
Коментари Харесай

Ники Илиев снима „Завръщане” с 2 години закъснение

Ники Илиев най-сетне се заема с работа по втората част на най-гледания си филм досега – „ Завръщане ”, в който работи дружно с Башар Рахал, разбра HotArena.

Благодарение на мощното звездно присъединяване в част едно лентата стана същински шлагер по кината преди пандемията и двамата сътрудници незабавно започнаха да пишат сюжет за продължение. Те съумяха да завоюват 25 000 лв. дотация от община Бургас, обещавайки да включат в продължението подиуми на морето.

В същото време откриха задоволително спонсори, с цел да платят разноските по бъдещата лента. Но пандемията и бременността на една от актрисите – Евелин Костова, забави проектите им за работа. Филмът трябваше да тръгне по кината в средата на февруари, само че поради непредвидените условия планът бе подложен на пауза. Преди дни обаче режисьорът разкри, че още веднъж се заема със „ Завръщане ” 2. Той даже сподели първата страница от сюжета на кино лентата. Очаква се обаче фотосите да стартират чак когато времето се затопли, с цел да имат хубави морски фрагменти, в които актьорите и най-много актрисите да са по бански. А готовият филм несъмнено ще е по екраните чак следващата година, написа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР