Ники Илиев е вече дълги години на родната сцена, първоначално

...
Ники Илиев е вече дълги години на родната сцена, първоначално
Коментари Харесай

Ники Илиев се чувства вече възмъжал, но не обмисля втори брак

Ники Илиев е към този момент дълги години на родната сцена, в началото като водещ и с функции в сериали, само че с времето натрупа опит и рутина.
А от известно време обича да се занимава с нещата в киното зад кадър. Предстои премиера на лентата Завръщане 2 – в която Илиев е вложил доста труд и упования. А публиката ще може да го види на 14 февруари. За да се запомни и тъй като въпреки всичко в продукцията значително се приказва за обич.

И в тази връзка водещите на Мармалад не пропуснаха да върнат диалога в персоналната сфера на Ники Илиев. Но той беше открит и извънредно сбит, като не остави място за мнения и още разпитвания. Сподели, че с половинката му от предишното Саня са близки другари, а в този момент се е посветил на работа и е самичък с кучето вкъщи. Засега е добре с това и може би ще се промени и ще потърси смяна, само че в бъдеще.

Освен упоменатия към този момент филм, Ники има и друга премиера скоро, през март, във филм, отдаден на Ботев. Там той има единствено роля и не е привързан с постановка или друга подготовка, споделя, че ролята му харесва и кино лентата е добър.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР