Ники Хейли отпада от надпреварата за президент на САЩ, каза

...
Ники Хейли отпада от надпреварата за президент на САЩ, каза
Коментари Харесай

Последният републикански съперник на Тръмп Ники Хейли ще прекрати кандидатурата на Белия дом, съобщават американски медии

Ники Хейли отпада от конкуренцията за президент на Съединени американски щати, сподели източник, осведомен с въпроса, пред Ройтерс в сряда, решение, което ще подсигурява, че Доналд Тръмп ще завоюва номинацията на републиканците и още веднъж ще се изправи против президента демократ Джо Байдън на изборите през ноември.

Очаква се Хейли, някогашен дипломат на Съединени американски щати в Организация на обединените нации, да се появи, с цел да направи къси забележки в региона на Чарлстън в Южна Каролина към 10:00 ч. ET (15:00 GMT).

Тя няма да разгласи утвърждение на В сряда Wall Street Journal заяви, само че ще насърчи Тръмп да завоюва поддръжката на републиканците и самостоятелните гласоподаватели, които я поддържаха.

Хейли беше последният останал противник на Тръмп за републиканската номинация.

В супер вторник Тръмп завоюва републиканските гласове в 14 от 15 щата – в това число богатата на делегати Калифорния и Тексас – отхвърляйки Хейли, чиято единствена победа за вечерта пристигна във Върмонт.

В дневника се споделя, че се чака Хейли да подчертае, че ще про...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР