Ники Хейли и Рон ДеСантис влязоха в последния директен сблъсък

...
Ники Хейли и Рон ДеСантис влязоха в последния директен сблъсък
Коментари Харесай

Тръмп се отказа от последния предизборен дебат срещу партийните си конкуренти

Ники Хейли и Рон ДеСантис влязоха в последния пряк конфликт преди вътрешните президентски избори на републиканците в щата Айова.

2-часовите полемики минаха през взаимни обвинявания в неистина, рецензии против Доналд Тръмп, границата с Мексико, правото на аборт, щурма на Капитолия, войните в Близкия изток и Украйна, връзките с Китай и работата, която двамата са свършили на постовете, заемани досега.
Всеки път, когато стане мъчно, всякога когато хората имат проблем, тя изчезва. Ако имате потребност от някой, който да се бори за вас, не търсете Ники Хейли. Няма да я намерите и със заповед за търсене.
Рон ДеСантис, претендент за президент от Републиканската партия

„ Ако той не може да се оправи с финансовата част от акцията си, по какъв начин ще се оправи с стопанската система, в случай че отиде в Белия дом? “, попита Ники Хейли.

Основните съперници на Тръмп обаче се съгласиха, че е трябвало и той да взе участие в дебатите. Докато те разговаряха, някогашният президент беше в друго телевизионно студио, също в Айова.
Има изследвания, които демонстрират голяма преднина за мен в Ню Хемпшир, в Айова и в цялата страна. Водим с съвсем 60 пункта. Така че, не се тормозя за това.
Доналд Тръмп, претендент за президент от Републиканската партия

По данни на “Ройтерс ” 49% от републиканците поддържат Тръмп да бъде техният претендент за президент, до момента в който Хейли и ДеСантис имат надлежно 12% и 11%. Друго проучване дава по 35 на 100 поддръжка на Тръмп и на настоящия президент Джо Байдън за изборите.

Но през февруари Върховният съд на Съединени американски щати ще би трябвало да реши дали името на някогашния държавен глава може да влезе в изборната бюлетина поради щурма на Капитолия преди три години. Според американската конституция жители, които са взели участие в протест против страната, не може да заемат федерални постове.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР