Ники Хейли е решила да прекрати президентската си кампания, каза

...
Ники Хейли е решила да прекрати президентската си кампания, каза
Коментари Харесай

Ники Хейли ще се оттегли от надпреварата за президент на Републиканската партия

Ники Хейли е решила да приключи президентската си акция, сподели лице, осведомено с въпроса, в сряда. Този ход лимитира кандидатурата за Белия дом, която надмина всички останали републикански противници на Доналд Тръмп, само че не съумя да завоюва задоволително поддръжка, с цел да смъкна някогашния президент.

Хейли трябваше да приказва от родния си щат Южна Каролина в 10:00 сутринта източно време в сряда, откакто загуби от Тръмп в голямото болшинство от първичните надпревари на републиканците, извършени в Супер вторник.

Единствените първоначални надпревари, които е спечелила до момента, бяха във Върмонт и окръг Колумбия, мястото на столицата на Съединени американски щати. Тръмп в този момент е на ръба да обезпечи задоволително делегати, с цел да завоюва републиканската президентска номинация.

Хейли, някогашен губернатор на Южна Каролина и някогашен дипломат на Съединени американски щати в Организация на обединените нации, се представяше по време на акцията като глас на обичайните консерватизъм в икономическата и външната политика и част от ново потомство политическо управление на с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР