Ники е 9-годишен третокласник в НУ Васил Левски, град Сливен.

...
Ники е 9-годишен третокласник в НУ Васил Левски, град Сливен.
Коментари Харесай

Ники има нужда от нас. Заедно можем!

Ники е 9-годишен третокласник в НУ " Васил Левски ", град Сливен. Умен, постоянно ухилен, привлекателен и доста преносим, той се радва на щастливо детство! Ники е и прелестен възпитаник! Завършва със специфична грамота от неговия класен началник за положително държание, образование, за своето положително сърце и съпричастност към другарчетата му в клас!

Един ден, по време на криеница в междучасието, Ники си удря крачето. Заболява го, само че това е елементарна синина и нищо повече. Нещо, което се случва на всички деца десетки пъти. След пет дни обаче, освен, че болката не минава, само че се и ускорява, а кракът се подува.

Правят се два скенера един след различен, като вторият е с контрастно вещество и демонстрира " киста " на крачето. Лекарите поучават фамилията да се направи интервенция за премахването ѝ. С направената наложителна биопсия идва и страшната вест - костен израстък. Веднага фамилията отпътува за София, само че за жалост диагнозата е доказана - остеосарком!

Ники е минал през няколко интервенции досега, само че с цел да оздравее, се постанова да бъдат осъществени още няколко съществени интервенции в Германия, за които е належащо да бъдат събрани още 450 000 евро.

Като има вяра в добрината на хората, фамилията на Ники стартира дарителска акция за набиране на витално нужните средства.

Дарение може да направи всеки, който желае да помогне на дребния Ники да оздравее, като подари средства към откритата банкова сметка:

Дарителска сметка

IBAN:BG63UNCR70001523564841

BIC: UNCRBGSF

гр.Сливен

Николай Валентинов Костов

Paypal: [email protected]

Helpkarma

С теб сме, Ники! - We are with you, Nicky!

Да върнем насладата в очите на НИКИ!

#ЗаедноМожем
 Мирела Демирева прикани обществеността да подкрепи лекуването на болно дете
Мирела Демирева прикани обществеността да подкрепи лекуването на болно дете

Вижте по какъв начин можете да се включите в акцията за 4-годишната Никол Иванова Дамбова от Сандански
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР