Ники Дойнов за трети път това лято е излязъл в

...
Ники Дойнов за трети път това лято е излязъл в
Коментари Харесай

Ники Дойнов на море при Плевнелиев: Новинарят не се спря, на почивка е за трети път през това лято

Ники Дойнов за трети път това лято е излязъл в отпуск, разбра HotArena.
Новинарят се оказал рекордьор по ваканции и изкарал общо месец край вълните, до момента в който част от екипа на медията въобще не съумели да се вредят да почиват. Това станало мотив за спорове в колектива, тъй като водещият бил по-привилегирован от останалите.
Ники съумял да си издейства още няколко свободни дни през септември и завел фамилията си в Гърция. Журналистът избрал да почива на полуостров Халкидики, в китното градче Уранополи, където и някогашният президент Росен Плевнелиев прекара летните месеци дружно с половинката си Деси Банова и всичките им деца. Там политикът има голямо имение, писа „ Ретро “.

Дойнов също бил заинтересован от спокойствието на курорта и дребния напор от туристи, само че не можел да си разреши чак подобен разкош като на ексдържавника. Водещият резервирал най-обикновен хотел за себе си, жена си Петя и сина им Марко, като въобще не държал на 5-зведно обслужване.
Преди да забегнат към Гърция, Ники и фамилията му летуваха в Каварна и в Турция.
Припомняме, че Ники Дойнов е следващата звезда, която се е обзавела с първокласен апартамент в един от най-престижните столични региони. 46-годишният топ водещ на Нова се е сдобил с парцел в една от най-новите здания в кв. „ Изток ”, видяха папараците на „ Уикенд ”. Сделката е била изповядана преди няколко месеца и сега журналиста и брачната половинка му се настаняват там.

Сградата, в която ще живее Ники, е към този момент съвсем изцяло подготвена – остават единствено някои довършителни работи. Новинарят и фамилията му ще могат да се нанесат през есента и сега подреждат бъдещия си дом. Блокът е наоколо до бул. „ Цариградско шосе ”. Намира се в региона на 4-и километър и е на един хвърлей от лудницата. Улица „ Тинтява ”, на която се извисява баровската кооперация, е обичано място за разходки на пациенти, пуснати в градски отпуск от университетската болница по неврология и психиатрия „ Свети Наум ”. Но това въпреки всичко не са лудите за връзване, тъй че Дойнови няма за какво да се тормозят изключително.
Минус на новия апартамент на водещия е строителната площадка, която се намира в съседство. Точно до блока, в който журналиста си е купил парцел, сега ръмжат багери – разчистват останките от тогавашния автосервиз „ Изток ” и копаят голям трап за основите на жилищен комплекс от затворен вид.

Предвид мащаба на плана, може да се допусна, че градежът ще продължи няколко години – време, в което сем. Дойнови няма да може да разчита на цялостна тишина и успокоение. Но какво да се прави, фамилията би трябвало да се въоръжи с самообладание.
Инфо: хотарена

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР