Ники Бът ще пътува до Казахстан с първия тим на

...
Ники Бът ще пътува до Казахстан с първия тим на
Коментари Харесай

Оле заминава с младоците за Казахстан

Ники Бът ще пътува до Казахстан с първия отбор на Манчестър Юнайтед – знак, че мениджърът Оле Гунар Солскяр приготвя млад състав за мача с Астана.

Бът, някогашен треньор на клубната академия на „ алените дяволи “, смени позицията си през юли и стана треньор по футболното развиване на първия тим, с цел да се концентрира върху младите гении на клуба.

Според информациите двама от треньорския щаб на Солскяр – Кийрон Маккена и Майкъл Карик, ще останат в Манчестър, с цел да работят с играчите от първия състав, който няма да пътува до Казахстан, преди семейството на Астън Вила на „ Олд Трафорд “ в неделя.

Юнайтед пътуват до Казахстан във вторник следобяд за своя пети мач от Лига Европа, откакто към този момент си осигуриха класиране за елиминационната фаза след класическата победа вкъщи над Партизан с 3:0 по-рано този месец.

Двубоят в четвъртък вечер в Нур-Султан ще се играе при ниски температури – предстоящата прогноза е за -10 градуса, като на играчите, щаба и почитателите им беше предложено да прекарат единствено 10 минути навън. Срещата ще се играе на „ Астана Арена “, който ще има закрит покрив, с цел да защищити играчите от студените условия. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР