Nike LunarGlide 6 сега са по-стабилни и с по-лека пяна

...
Nike LunarGlide 6 сега са по-стабилни и с по-лека пяна
Коментари Харесай

Създадоха най-стабилните Nike Lunarglide досега

Nike LunarGlide 6 в този момент са по-стабилни и с по-лека пяна Lunarlon за по-меко и леко тичане.

Обувките, чиято пословична мекост е въодушевена от отскачащите безтегловно на Луната американски астронавти, в този момент са по-стабилни отвсякога. С олекотена технология Nike Lunarlon, увеличена непоклатимост, поддръжка и жанр, моделът реализира обичаното на спортистите меко и гъвкаво тичане.

От премиерата на Lunarlon преди 6 години, известната омекотяваща технология е повлияла на 8 разнообразни продуктови категории и стилове в Nike. Днес Nike LunarGlide 6 дебютира с по-лека версия на пяната Lunarlon, усъвършенствана конструкция на подметката, увеличена непоклатимост с Dynamic Support и напълно нов дизайн на горната част.

“LunarGlide е олицетворение на спортно показване с висок жанр ”, споделя Роб Уилямс, старши дизайнер в Nike. “Направихме впечатляваща крачка в посока увеличение на стабилността в LunarGlide 6, a Lunarlon предлага тънко, леко и дружелюбно омекотяване. За бегачите това е най-хубавото от двата свята – леко омекотяване и невероятна поддръжка ”.

Повече непоклатимост е добавена и в проветривата горната част, направена от мека пяна и лека мрежа, която се напасва по отношение на ходилото.

Водещото в дизайна на LunarGlide 6 е положителното показване. Вдъхновен от модерната архитектура и изчистения минималистичен дизайн, екипът на Уилямс учи устойчивостта на цветовете и другите разцветки.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР