Никарагуа е една от малкото останали държави по света, в

...
Никарагуа е една от малкото останали държави по света, в
Коментари Харесай

Решителни сблъсъци в Никарагуа и Сити – Реал

Никарагуа е една от дребното останали страни по света, в които футболното състезание продължава да се организира по стратегия.

Малко след среднощ в четвъртък ни чакат два четвъртфинала от локалната Лига Примера – Клаусура, които попадат в Super hot залозите на Winbet .

В първия от тях един против различен се изправят Дирианген и Ювентус. Трудно е да бъде избран любимец, защото двата състава имат по четири победи в последните осем мача по сред им, само че седем от срещите са приключили с маркирани над три попадения и Super hot залогът , който предлага Winbet е и двата тима да отбележат при повишен коефициент на 2.25 от стартов 1.93 .

В другия четвъртфинал Депортиво Валтер Ферети приема Мунисипал Жалапа. Домакините от Депортиво са на пето място и имат три точки преднина пред Мунисипал. Ферети са измежду най-резултатните отбори и им гостува съперник, който се показва извънредно нерешително в защита. Последният конфликт сред двата тима приключи 2:2 и упованията са за нов ефективен мач.

Super hot залогът на Winbet е да бъдат маркирани над 2.5 гола при повишен коефициент на 2.00 от стартов 1.78 .

Третото бонус предложение на букмейкъра е за срещата от осминафиналите по виртуалните спортове сред Манчестър Сити и Реал Мадрид. „ Гражданите “ са любимец в дуела, само че Кралският клуб не би трябвало да бъде отписван.

Winbet предлага Super hot
залог за Сити – Реал да бъдат маркирани над 3.5 гола при повишен коефициент на 2.50 от стартов 2.09 .

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР