Никълъс Мертен, водещ на DataDash, популярен канал за криптовалути в

...
Никълъс Мертен, водещ на DataDash, популярен канал за криптовалути в
Коментари Харесай

Биткойн: Анализатор споделя предупреждение за корекция

Никълъс Мертен, водещ на DataDash, известен канал за криптовалути в YouTube, предвижда, че Биткойн (BTC) няма да види напредък, даже в случай че Федералният запас още веднъж включи печатниците за пари.

В нова актуализация на видеоклипа Мертен, който има над 511,000 клиенти, сподели, че цената на BTC ще спадне до към $14,000, даже в случай че Федералният запас стартира още веднъж да печата пари, което съгласно него е довело до скок на цената на криптовалутата в предишното.

Прогнози на Мертен за BTC

Според анализатора водещата по пазарна капитализация криптовалута претърпява облекчително рали. Той чака тя да се срине до равнищата, на които беше, когато FTX се срина през ноември предходната година.

Мертен изясни, че е от значително значение да се има поради, че Биткойн, сходно на други активи, минава през интервал, в който Фед към този момент не може да го избавя с непотребните пари, с които разполагаше в предишното.




Залогът на Баладжи Сринивасан за Биткойн

Анализаторът разяснява и Баладжи Сринивасан, някогашен основен софтуерен шеф в Coinbase, който неотдавна направи залог за милион $ върху Биткойн . Мертен счита, че залогът на Сринивасан ще се провали и предизвестява да не се следват препоръките на като някогашния изпълнителен шеф на Coinbase, които предизвикват хората да вложат всичко в Биткойн.

Мертен счита, че хората би трябвало да бъдат внимателни, когато влагат в Биткойн, и да не влагат всичките си пари в криптовалутата, изключително в случай че са нови на пазара.

Въпреки че някои може да са оптимисти за бъдещето на Биткойн, Никълъс Мертен допуска, че криптовалутата може да не види обилни ралита, даже в случай че Федералният запас включи още веднъж принтерите за пари.

Той предизвестява да не се следват препоръките на лица, които са прекомерно уверени в залозите си, изключително когато става въпрос за вложение в криптовалути като Биткойн.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР