Никълъс Кейдж ще се превъплъти в ролята на Дракула в

...
Никълъс Кейдж ще се превъплъти в ролята на Дракула в
Коментари Харесай

Никълъс Кейдж ще играе Дракула

Никълъс Кейдж ще се превъплъти в ролята на Дракула в " Renfield ", заяви „ Контактмюзик “. 57-годишната холивудска звезда е определен за ролята на легендата на ужасите в идната вампирска лента на Крис Маккей за Universal.

Ренфийлд е жител на ужасяващия палат, който се появява в готическия разказ на ужасите " Дракула " на Брам Стокър от 1897 г. Филмът е по сюжет на Райън Ридли и ще бъде продуциран от филмовия екип на Skybound Entertainment, в който влизат Робърт Къркман, основал истинския сюжетен проект, както и Дейвид Алпърт, Брайън Фърст и Шон Фърст, предава БГНЕС. 

Подробностите за сюжета към този момент остават в строго защитавана загадка, макар че се счита, че идният филм ще се развива в наши дни, а няма да е от тогавашния интервал.

По-рано Никълъс призна, че постоянно е " имал податливост " към " откачени " герои. " Винаги съм се опитвал да се развъртвам в посока на сюрреализма. Просто постоянно съм се стремял към това, което някои хора обичат да назовават " яростта на Кейдж " или някакви ненормални герои ", обясни Никълъс Кейдж. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР