Никълъс Кейдж сам по себе си е икона на попкултурата,

...
Никълъс Кейдж сам по себе си е икона на попкултурата,
Коментари Харесай

Никълъс Кейдж играе Дракула в... комедиен филм

Никълъс Кейдж самичък по себе си е икона на попкултурата, само че в идното си осъществяване на Дракула във кино лентата " Ренфийлд " той се превъплъщава в една от най-големите икони. Кейдж даде изявление за " Empire " по отношение на идното си преобразяване в най-популярния върколак в " Ренфийлд ". Актьорът споделя: " Когато усетих накъде желае да тръгне Маккей, осъзнах, че филмът има комедийно, поп арт отношение ".

Кейдж добави: " Затова си помислих: " Това ще бъде Дракула в жанр поп-арт ". Уорхол направи страховит Дракула в черно. Това е в духа на Уорхол. "

Не сме сигурни какво значи това за героя, само че от изображенията, които към този момент са оповестени онлайн, Никълъс Кейдж ще бъде много странна версия на Дракула в " Ренфийлд ".

Виждали сме какви ли не артисти да се превъплъщават в ролята на Дракула и всички те ненапълно са си приличали в осъществяването си. Кейдж ще излезе малко отвън рамките на този облик, което е напълно в унисон със странните филми, в които той се снима през последните пет години.

На режисьорския стол застава Крис Маккей, който се прочу като режисьор на филми като " Утрешна война " и " Лего Батман филмът ". Макар че те сигурно нямат нищо общо с това, което можем да забележим в новия филм за вампири, можем да чакаме див смях, когато Никълъс Кейдж излезе в аления си костюм и с бялото си лице в " Ренфийлд ". Към Кейдж във кино лентата ще се причисли Никълъс Хоулт, който също разкри какъв брой " фантастично " е осъществяването на Кейдж.

Според Никълъс Хоулт: " Да си в една стая с Никълъс Кейдж, до момента в който той е облечен като Дракула и те изтезава като Дракула, а ти си негов прислужник, е в действителност едно от най-забавните неща, които в миналото съм преживявал, до момента в който съм бил малтретиран. " Кейдж претърпява прочут подем и този нов филм за вампири може да е билет за връщане на една от най-големите кино звезди на планетата.

Това е едвам вторият му високобюджетен филм от доста години насам. Преди да се трансформира в икона на екшън филмите, Кейдж свърши някои от най-хубавите си работи в жанра на комедията и сме повече от щастливи, че той най-сетне се завърна.

Кейдж съобщи също, че се е опитал да имитира и маниерите, употребявани от Макс Шрек, който е истинският артист в " Носферату ".

Премиерата на кино лентата " Ренфийлд " е на 14 април 2023 година Нямаме самообладание да получим повече за този комедиен филм и да забележим филмов откъс, който демонстрира какъв Дракула ще изобрази Кейдж. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР