Никълъс Кейдж е необикновен. Не веднъж звездата от Да изчезнеш

...
Никълъс Кейдж е необикновен. Не веднъж звездата от Да изчезнеш
Коментари Харесай

Никълъс Кейдж подпали мрежите с нова визия

Никълъс Кейдж е невероятен. Не един път звездата от " Да изчезнеш за 60 секунди " е доказвал, че си пада по по-нетрадиционни хрумвания. Той беше на косъм от това да си купи пещера с прилепи, с цел да може да практикува спелеология гол. В различен миг пък стана горделив притежател на двуглава змия.
 Никълъс Кейдж, премиерата на новия филм, житейските равносметки и очакване на третото си дете
Колко насерозно се взема Никълъс Кейдж

Актьорът - в една от най-хубавите функции в живота си

На фона на всичко това, най-новата облага на Никълъс надали е нещо удивително. Но въпреки всичко! Става дума за външния му тип .

Кейдж се появи с нова прическа толкоз дива, колкото и характера му.

58-годишният артист дебютира с блестящо алена коса, съпроводена с брадичка вид " катинарче ".

Снимки на носителя на Оскар с новата визия заляха обществените мрежи Twitter и Instagram. Като отзивите за опита му са от " страхотна алена коса " и огнени емотикони до " коза с козя брадичка ".

Въпреки че заниманията на Кейдж са меко казано чудновати, за външния си тип той е по-скоро традиционалист . В всекидневието си звездата нормално се придържа към присъщата му тъмна и къса прическа, пише Page Six.

Но за функциите, в които влиза е истински хамелеон. Актьорът преобразява косите си неведнъж - ставайки сиви и мръсни за " Търсач на трюфели ", пухкави със слънчеви кичури за " Момичето от долината ", дълги и вълнисти за " Въздушен ескорт " и така нататък
 Киану Рийвс, фотосите на
Новата прическа на Киану Рийвс, за която всички приказват

Джон Уик напусна постройката

Това не е единствената огромна смяна за Никълъс тази година. През април той разкри, че дружно със брачната половинка си Рико Шибата, чакат момиченце . Тя ще носи името Ленън Оги - в чест на звездата на Бийтълс Джон Ленън и на починалия татко на Кейдж - Огъст Копола.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР