Никакви кодове не съм обещавал и не знам какви са

...
Никакви кодове не съм обещавал и не знам какви са
Коментари Харесай

Петков за твърденията на Тошко Йорданов: Никакви кодове не съм обещавал и не знам какви са тези 4%

Никакви кодове не съм обещавал и не знам какви са тези четири %. Единственото, което желая е да се одитират тези кодове оптимално необятно, с цел да се махне цялата тази опорка. По този метод пред Евроком съпредседателят на ``Продължаваме промяната`` Кирил Петков отговори на изказванията на Тошко Йорданов от ``Има подобен народ``, който съобщи в ефира на Българска национална телевизия, че Петков е заречен на Българска социалистическа партия да им даде кодовете за машините, тъй че резултатът им на изборите да се вдигне с 4 на 100.

По думите му делото против Свиленски се приготвя сега и искът ще влезе другата седмица.

Кирил Петков разяснява и обвиняванията от страна на ГЕРБ, че поради решения на Управителния съвет на ББР, назначен от него, страната е ощетена с 1 млн. лева, плюс 560 хиляди лева за адвокатски услуги.

``Заплатата на Лена Борисалвова е последната ``Борисовка``. Лъжите на Борисов ще ги назоваваме ``Борисовки``, с цел да могат хората да виждат какъв брой са доста. Това е цялостен парадокс. Те лъжат от заран до вечер и нейната заплата няма нищо общо с този договор``, безапелационен беше Петков.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР