Никакви кактуси у дома! - това е основният съвет за

...
Никакви кактуси у дома! - това е основният съвет за
Коментари Харесай

Полезни и вредни растения в дома

Никакви кактуси вкъщи! ” - това е главният съвет за декориране на жилището с цветя и растения, който дава майсторът флорист и арт шеф на Florist.ru Серафима Агеенко.

Тя сподели, че кактусите съставляват опасност за удобен фамилен живот и съгласие .

" Не би трябвало да има кактуси в къщата. Това е офис растение. Той носи шанс в бизнес а. Но въобще не е уместно за къщата по разпоредбите на фън шуй поради неприятната асоциация създавана от бодливата повърхнина на кактусите. Тези растения са изключително неприемливи в спалнята ", сподели Агеенко.
 растения дом iStock/Getty Images
Ако не можете да си визиите живота без кактус, поставете го до компютъра си. Смята се, че т ези растения гълтам нездравословната радиация на електронните устройства.-->

Също по този начин, с цел да подобрите качеството на живот, би трябвало да погледнете към скромния и подценяван здравец . Доказано е, че той бързо прочиства въздуха от нездравословния въглероден двуокис, което усилва виталната ни сила. Въпреки това Серафима Агеенко смята, че цветето, известно като паричка, е най-печелившата инвестиция за дома.

" Има предписание, че в кухнята би трябвало да има такова цвете. То носи разцвет и притегля пари, тъй че да можете да купувате повече и по-добра храна ", сподели тя.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР